Lierop weer schoon! In ieder geval voor even.

Op zaterdag 19 maart heeft Lierop weer de handen uit de mouwen gestoken om ons mooie dorp te ontdoen van zwerfvuil! We hebben het dorp met 35 vrijwilligers schoongemaakt (26 volwassenen en 9 kinderen), daarnaast heeft D’n Hoef met een eigen team van 5 volwassenen en 10 kinderen een belangrijke bijdrage geleverd.

Met z’n allen hebben we 60 zakken zwerfvuil uit plantsoenen, bermen en sloten gehaald. Met name langs door de jeugd gebezigde fietspaden is bijzonder veel blik (alleen al meer dan 100 blikken Red Bull…) aangetroffen, erg jammer dat dat zomaar achteloos in de natuur wordt gegooid. Maar ook zijn we een beer, stukken autoband, wieldoppen van auto’s en zelfs een schemerlamp tegengekomen.

Alle deelnemers van harte bedankt! In het bijzonder een woord van dank voor de gemeente Someren die materiaal zoals zakken, grijpers, trolleys, hesjes en handschoenen beschikbaar heeft gesteld én alle verzamelde zakken heeft verzameld en afgevoerd.

Gerard Claessen i.s.m. St. Dorpsoverleg Lierop

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Reacties op dit bericht