Zorgen over ons water terecht?

Veilig, voldoende en schoon water. Sinds mensenheugenis een logisch gegeven in Nederland maar sinds gevolgen van klimaatverandering en watervervuiling daadwerkelijk zichtbaar en voelbaar zijn, ook een bron van zorg. Zijn deze zorgen terecht?

Wie daar alles over weten zijn de mensen van het waterschap. Zo werkt Waterschap Aa en Maas 24 uur per dag aan water. Bovendien staan zij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen zij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Hoe het waterschap dit doet vertellen bestuursleden Suzanne de Zoeten, en Lieroppenaar Gerard Claassen tijdens de openbare (jaar) vergadering van Dorpoverleg Lierop op 8 juni, om 20.00 uur in De Vurherd.

Vind je dit bericht leuk? Deel het dan!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *